Halloween 2011

Igår flängde vi runt på två olika Halloween partyn, vi hade en riktigt kul kväll och våran utklädnad blev en hit! Vi var utklädda till zombies och min sis in law sminkade oss för hon är skit duktig på det!!! :) kolla själva.
Tyvärr är inte kvaliten de bästa på bilderna...
Hoppas att ni alla har haft en grym helg och att ni får en bra start på veckan :)


Happy Halloween

På Måndag är det Halloween här i USA. Så ikväll drar vi iväg på Halloween party.
Det ska bli riktigt kul!! Egentligen hade vi inte tänkt att gå på någon fest, men så i sista stund bestämde sig Brandons kompis som bor i LA att han skulle komma upp och hälsa på så vi drar dit på fest... och det roliga är att dom heter Adams i efternamn. The Adams Family, då skulle man ju veta varje år vad man skulle klä ut sig till. hehehheeee.
Vi var nyss och köpte grejer till våran kostym, visar bilder efter helgen ;D
Ha en grym helg...
Puss o kram

Points

Seriöst, jag bara måste lägga upp denna bilden. Jag har aldrig fått så mycket poäng.. Vi övervägde att börja ett nytt spel. Hehe men då blire ju ingen match.
Mamma dags för dig att ladda ner wordfeud appen :)


A good day

I dag är jag nog en ganska glad böna, var iväg på ett möte med en familj jag ska jobba för lite då och då. Vilket dock gör mig lite nervös för de har en 1och ett halv åring och en 5 veckor gammal bebis.. Stort ansvar alltså men de verkade bekväm med att ha mig hjälpa dom, så det ska nog bli bra. Och igår pratade jag med en annan kvinna som vill att jag hjälper till ibland med hennes söner. Så det känns riktigt bra just nu :)
Det är ju I princip omöjligt att få ett jobb I denna ekonomi, I denna stad där jag bor också som är typ bland de värst drabbade städer här I USA.
Så lite extra knäck och skola till våren så ska nog det här bli bra..

Vissa dagar har nämligen vart helt förjävliga, arbetslös, inte min familj I närheten och så vidare har fått mig att må piss ibland. Så nu kan det bara bli bättre igen :)
Don't get me wrong..
Jag älskar min man och allt stöd jag får från honom och min familj! Ni är bäst I alla lägen. Käääärlek.


Pizzadeg

Tänkte att ni kunde få receptet på pizzadegen, den blev superb. Men jag halverade receptet för jag gillar hemmagjord pizzadeg tunn :) Dock hade jag i lite mer än 1 dl mjölk, för den blev lite torr, så prova er fram =)
Minna favvis 'pålägg' på pizza är salami (pepperoni här i usa) ananas och ost. MUMS!

Pizzadeg med bakpulver, 4 portioner
5½ dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1 krm salt
75 g smör el. margarin
2 dl mjölk


Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt matfettet skuret i små bitar. Finfördela med fingrarna till en grynig massa. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Lägg degen på ett bakplåtspapper och kavla ut till två stora runda pizzaformar eller en långpanna. Lägg på valfri fyllning och grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Helgen

Vi hade en super mysig helg, det var lite kallt under natten, men under dagarna var det varmt och skönt.. :)

Jag fullkomligt älskar hösten i kalifornien. Det är soligt och varmt med enstaka regndagar och det finns så mycket att göra, Halloween, pumpkin patch, corn maze, sola och bada I fall man känner för det och folk pyntar så fint utomhus :) och höst shopping går ju inte av för hackor heller, även om jag har shopping förbud för tillfället!


Camping

Nu drar vi ett gäng och campar. Vi har fortfarande riktigt varmt väder på dagarna så vi tänkte varför inte :)
Förresten måste ni prova peace tea, sjukt goda!


Ensam hemma

Igår morse åkte Brandon iväg för att hjälpa sin kusin och han var borta över natten så jag slängde ihop en pizza till middag... Mums!


Art & Pumpkin Festival

I Söndags åkte Brandon och jag till Half moon bay tillsammans med ett par vänner för att gå på en Art & Pumpkin Festival.
Jag har aldrig i mitt liv sett så många pumpor..
Det började med att en bilresa som skulle ta ca 2h 15min tog oss ca 5h, det visade sig att festivalen var mycket större än vi trott! hehehhe.
Men väl framme så var det en lång gata fylld med tavlor, kläder, smycken, godis, mat och allt annat man kan hitta på en marknad. Vi köpte massa god mat, så klart! Tri-tip sandwiches, baked potatoes, pumpkin rolls, pumpkin ice-cream och så vidare!
Det var sjukt varmt också, så efter ca 2h tröttnade vi ur och åkte vidare mot stranden där killarna 'gjorde' skimbording. Vi hade det super mysigt och till och med solen tittade fram. :)
Efter några timmar vid havet åkte vi till en resturang som var hur mysig som helst.. Utsikt över havet och en brasa alldeles intill bordet och supergod seafood!
Nöjda med dagen åkte vi hemåt, hemvägen tog oss 2h ;)
image description

Scandinavian festival

Idag åkte jag och hela "svär familjen" till en skandinavisk festival som hölls I Sacramento. Super kul var det! Jag träffade och pratade med massor med andra svenskar. Alla var ju såklart äldre än mig, men det är ju inte hela världen :) vi åt pannkakor och köttbullar! Och jag köpte äkta god honung och en nummerplåts skylt, väldigt plastig och billig, men den får vara tills vidare Innan jag hittar en bättre :) nu ser jag framemot smörgåsbordet vid jul :)


Friday night

Sitter hemma hos Adam och Felecia och myser utomhus framför elden. Sån skön kväll :)


Öppen för förslag

ååååh, så dålig jag är.. Jag har inget att blogga om.
Vad vill ni läsa om? Är ni nyfikna på något? Ge mig några idéer nu :)
Commmeee ooon....

Fall is here!

Åh, höstens första regn kom idag, eller I alla fall lite regndroppar! Så myyysigt!
Så ett måste är en stor kopp te ikväll :) och snart är new girl on.. Det ar en tv serie ni måste se, skit kul!


Fågelfrön?

Nu vet jag inte hur det är i övriga USA... Men här i Cali så köper man en påse solrosfrön till snacks..
Jag har ännu inte hajat tekniken.. Bita av 'skalet' tugga på fröt och sedan kunna svälja, enbart fröt och sedan kunna spotta ut 'skalet'. Nej det tar alldeles för lång tid.
Alla jag känner här slänger in en hel näve i munnen och lyckas kunna svälja bara fröet, och liksom sortera ut i munnen vilket som ska sväljas och vilka som ska tuggas och villka som ska spottas ut.
Det är så svååårt.

Disc golf

Igår akte vi och spelade frisbee golf vid lake hogan. Sjukt het dag.
Ser ni förresten hur torrt gräset är?
På sommaren blir gräset nämligen sjukt torrt och brunt och på vintern blir det grönt och fint.. Men till veckan väntas det regn, nu har det inte regnat på 4 månader!
Hösten är på g! :) myyyys


1a oktober

Homemade blueberry pancakes for breakfast.. Yuuum!


Fredagsmyyys

Yes. Vi underhaller oss med wordfeud... Fast strax kommer nagra vanner over och da ska vi kolla pa senaste transformers!!! :)


RSS 2.0