Namn avslöjande ;)

Åh vad jag älskar den här tjejen. Helt otroligt att det var just du som växte I min mage! Jag är världens lyckligaste..

Elena Elisabeth Young heter hon och har hetat så sedan I mars. Jag har bara inte velat skriva det här på bloggen tills nu.
(Elena uttalas I princip Elejna, med lite amerikanskt uttal ;)


My baby

Kärleken till det här lilla trollet är så obeskrivlig..
Jag har noll lust att blogga, men påmåndag ska Brandon tillbaka till jobbet! (neeeej, jag vill att han ska vara hemma jämt) så då kanske blogglusten kryper fram.

Tack alla för fina gratulationer! Det värmer. :)


Äntligen är hon här

Den 4e augusti kl 13.12 föddes våran älskade tjej. Förlossningen gick super bra och vi alla mår bra. Kärleken till den här underbara tjejen är så otrolig.. Jag har inte så stor lust att blogga men återkommer om någon dag, jag vill bara njuta av allt nu.


Seg väntan

Igår hade jag min week 40 check up och alla på kontoret var lite chockade av att se mig.
-'I thought she would be here by now'. 
-'mhm so did I.'
 
jaja, det gick bra i alla fall, min doktor gjorde en hinnsvepning och än så länge inga större tecken på att bebis vill komma ut efter den, men man ska ge det 48h för att se om den var effektiv eller inte. Jag hade en hel del förvärkar igår direkt efter hon gjorde det men de avtog under natten. SUCK! 
Jag är rejält trött på detta i och med att jag inte kan sova under nätterna och är riktigt stor nu.
 
I alla fall så diskuterade min doktor med mig och hon tyckte att vi skulle boka in en igångsättning till nästa vecka.. Jag är rejält skeptisk till detta men efter att jag ställt mina tusen frågor och fått svar på allt så tycker jag nog att det är rätt beslut också.
Jag vill ha en så naturlig födsel som möjligt och skippar helst en epidural och i och med att jag är så pass 'utvecklad' (brist på ord) så tror hon inte att det kommer behövas mycket för att sätta igång mig, förhoppningsvis bara att de tar hål på fosterhinnan..
Men min doktor är on call hela helgen så hon trodde att vi skulle ses på förlossningen and god knows vad jag också hoppas på det!!
 
Annars är det Torsdag kl 7.30am som gäller.
<3

1a Augusti

Den 29e November stapplade jag in på Walmart och köpte med mig 3 graviditets test hem.
Nervös som tusan väntade jag på resultatet som klart och tydligt visade positivt..
Jag kunde knappt förstå det själv utan tog ett till test dagen efter och berättade för Brandon som vart väldigt chockad men överlycklig.
Här bärjade alltså resan och väntan på 1a Augusti då vår lilla tjej är beräknad till.
Ännu har hon inte kommit och vi längtar ju som bara den...
 
Goodbye to this
 and hello to this.
 
 
 
 

RSS 2.0