Packning

Vilken röra!!
Imorgon ska vi göra en walk through I huset vi ska flytta till och ser allt bra ut då så går flyttlasset på torsdag morgon annars fredag morgon. Hoppas verkligen på torsdag för jag håller på att bli tokig på hur det ser ut här nu ;)

Idag stoppade vi vårat Internet och tv kanaler och monterade även ner tvn. Så det blir nog en tidig kväll ikväll ;)
På måndag kommer de och installerar nytt I huset. :)


Saturday

Mina dagar är fullproppade av saker och huvudet är sprängfullt med saker jag måste komma ihåg så bloggen blir lite lidande just nu..
Igår var vi hem till Brandons mamma halva dagen för att byta däck på bilen, super skönt väder så jag tog med mig Charlie på promenad runt i kvarteren.. Vi åkte även hem till Brandons systers nya hus som dom flyttar in i om några veckor. Super fint! Det ska bli kul att vi alla flyttar 'hem' till Galt igen. haha! Galt är världens bonna stad men jag trivs ganska bra, fast shoppingen är urusel, men som tur är är det bara 15min till närmsta Target ;) (Vanliga mat affärer, resturanger, snabbmat, och annan shopping finns såklart)
Jag har ju bott i en liten by i Sverige ända tills jag flyttade till USA, och Galt är ju säkert 100ggr större än den byn, så så farligt är det inte ;)  mihi. Men vi får se vart vi köper hus någonstans, ute på landet ska det vara, men i vilken stad är vi inte säkra på än :)
Nog om det...
Här får ni en magbild, ser ni vad rund och go den börjar bli? :)
Här i v.21

Vecka 21+1

Veckorna bara springer förbi.. Och magen växer :) lilla tjejen sparkar och rör sig mest hela tiden nu och det är så mysigt :)


GREAT dayyyy

Här ser ni en bild på vår lilla tjej. <3
I Tisdags fick se klart och tydligt att vi väntar en flicka. Tänk, våran dotter!
Jag blir så varm i kroppen och så glad så det finns inte.
Idag är jag så fylld av kärlek.. Vaknade imorse av att en vän erbjöd sig att stanna 'after hours' för att ge mig ett ultraljud. Hon visste att jag var besiken på det förra och hon tyckte att vi skulle försöka få lite bättre bilder. (Hon jobbar på sjukhus och Ultraljuds avdelningen)
Jag blev så otroligt glad, tänk vad snälla människor det finns där ute.
Och snacka om att våran tjej var mer vild en tam denna gången och hon till o med visade sig i profil men vände sig ganska snabbt och rörde sig mycket, mest hela tiden. Så det var svårt att få en klar bild på henne. Men mycket bättre än sist :) + att vi kunde räkna alla fingrar och alla tår på en fot i alla fall. hihi.

Katt och hund

Den ena värre än den andra... Jag och miles låg och mös på soffan då blev Charlie så avundsjuk att Han la sig på min röv.. (ursäkta mitt crazy face)


RUL

I Tisdags var vi ju som sagt iväg på ett ultraljud och det gick väl inte direkt som en dans på rosor.
Jag var rejält besviken efteråt..
Anledning?
Kvinnan som gjorde ultraljudet på mig hade ju såklart inga 'rättigheter' att säga att allt står bra till. Det är ju upp till min doktor. Jag orkar inte rabbla upp allt som jag blev besviken på, men det började med att hon satte igång med UL direkt, hon var helt tyst och typ hummar efter ett litet tag och frågar om doktorn bett mig dricka vatten. 'Nej'. Gå på toa för mig och töm blåsan, jag fick under de få sekunderna för mig att hon inte kunde 'hitta' vår lilla bebis, eller att den inte rörde på sig, inget hjärta osv. Lägger mig på sängen igen och hon frågar om jag haft blödningar eller smärtor. 'NEJ' Här är jag alltså livrädd. 'Ok' är hennes svar. Hon fortsätter att titta och säger 'Här är en arm. Ett ben' Ja ni förstår. När vi kommer fram till ryggraden så säger hon 'Ryggraden ser bra ut' Då släppte det lite i mig att, Aha, bebis mår nog ganska bra ändå. Vi var inne ganska länge för hon hade svårt att ta en bild på lilla hjärtat, men det dunkade på bra, 163.
Ultraljuds kvinnan bad mig hosta en massa gånger för vi ville få bebis att röra på sig och jag fick vrida och vända på mig, men huvudet ville hon inte röra på. Så vi fick inte så bra bilder. Men vad gör väl det om hundra år? :)
Efteråt pratar jag och Brandon om detta och jag förklarade mina känslor men han sa att allt var ju bra med vår lilla bebis. Jag var ju lite orolig för hjärtat och så. Men hade det varit något allvarligt hade vi ju blivit skickad till doktorn på en gång.. Nu var det ju 'bara' att bebis inte ville sammarbeta.
Och massa annat, men ja. Ni förstår jag var rejält besviken.
I Torsdags eftermiddag fick jag dock ett mail ifrån min doktor.
Älskar den funktionen, mitt online konto med 'sjukhuset' jag går till.
Nu har vi mailat lite fram och tillbaka och det känns mycket bättre nu.
Där hon skrev att min moderkaka snuddar livmoderhals öppningen, vilket ju inte är något vidare, men förhoppningsvis kommer den att flytta sig.. Så i v.32 måste jag göra UL igen. Där sa hon även att vi ska ta nya bilder på hjärtat, för att det inte var någon bra syn denna gången.
Hon sa även att bebis alla mått stämde bra in.
Direkt när jag läst detta så släppte den där dumma stenen jag hade över hjärtat.. Även om det inte var så bra nyheter så mådde i alla fall bebis bra, och det är ju allt som räknas.. <3
På Tisdag är det dags för det vanliga besöket hos doktorn, så då kommer jag berätta för henne allt jag kände under ultraljudet.

Alltså

Jag ber om ursäkt... Idag har definitivt varit en bättre dag än igår.
Men både igår och idag så har jag haft fullt upp, inte suttit ner en sekund. Så nu är jag dödstrött och Orkar inte röra en fena.. Men hoppas ni har förståelse för det och håller ut ;)

Tack vare Nadja på hawaii ska jag nu äta dulce de leche glass. Mums (hon har pratat om den glassen I sin blogg) haha och titta på tv. Hörs imorgon. Puss o kram


Poop day

Idag har jag haft en skit dag. Hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon, för denna dag sög..
Så imorgon kommer ett inlägg om allt.


50%

Halva tiden, yes.
Senare under dagen lägger jag upp ett inlägg om ultraljudet vi var på igår. :)


Kanonkula

Ser ni vilken härlig kula jag har när jag sitter ner? <3

I Fredags kväll efter att vi ätit Tacos satt vi båda på soffan och tittade på tv. Efter ett litet tag tyckte jag att spakarna från mini bebis kändes på utsidan så jag sa åt Brandon att komma över och lägga en hand på Magen. Efter någon minut kände Han en väldigt stark och tydlig spark för första gången<3 det var ett så speciellt ögonblick och jag blev så varm av kärlek..

 


Sunday

Sicken mys söndag vi haft. Eller slappar Söndag kanske det kallas?!
Jag vaknade överlycklig för jag trodde att jag sovit en timme längre än vad jag brukar. fail. Den lyckan blev inte lång, 30sek senare kom jag på att vi ju böt till sommartid i natt. suck. Tog ut lilla Charlie på en promenad. Satte mig på soffan och läste gravidbloggar och annat kul medans jag åt en kaviar macka och drack en kopp te.
Halv elva väckte jag Brandon och gjorde pannkakor till oss. Fixade klart min exam och tog ut Charlie igen.
Sen åkte vi och handlade mat, åh vad roligt det var! Ren lycka när dom hade buy 1 get 1 free på nästan allt kött. haha.
Köpt med oss en pizza hem och slog oss ner på soffan och tittade på the vampire diaries. Sedan blev det lång tråkigt så jag började rensa bland alla papper och skit och det är så skönt att ha det gjort. :)
Nu ska jag slänga ihop en potatis gratäng och så ska vi äta steaks till det.
Imorgon är det ny vecka och MÅNGA viktiga beslut kommer att tas. Hoppas jag på i alla fall, nu har jag väntat otåligt i två veckor.
Tisdag ser jag verkligen fram emot, ultraljud. wiiiiho.

Ett inlägg om Charlie

Någon undrade hur det har gått med vår lilla Charlie och det har gått förvånansvärt bra.
Jag var ju super duper orolig för att Miles skulle springa och gömma sig och aldrig komma fram igen.
Men där hade jag ju inget att oroa mig för. Charlie är världens sötaste, vill inget illa alls. Miles tycker mest han är konstig som vickar på svansen som en dåre och rullar runt på rygg och vill bli kliad.
De har till och med börjat busat med varandra, så sött och det gör mig så glad.
Men, tillbaka till hunden! :)
Charlie är inte kastrerad. Men för att fortfarande ha sina man parts kvar så är han väääldigt lugn..
Vi hade problem med att han spydde upp maten och kissade bakom soffan de första två-tre dagarna. Vilket är ganska förståeligt. Vi gav honom 'blöt' foder och torr foder. 'blöt' fodret har vi uteslutit helt= inga spyor.
Han var nog en utehund, alltså att han nog bodde i någons bakgård. Han visste inte vad som var rätt och fel..
Så efter ett par dagar fick vi in honom på ett schema och vi sover med dörren stängd till vårt sovrum (han vaknade 4 på morgonen en gång och gick ut i vardagsrummet och kissade bakom soffan, jag visste ju vad som skulle hända men var 2sek för sen att följa efter honom, sover vi med stängd dörr så går allt bra) Sedan köpte vi en liten crate åt honom som han får sitta i på Måndagar när jag är i skolan i 3 timmar.. (det går bra, han vande sig snabbt med att sitta där, han får ju godis)
Charlie slutade kissa inomhus redan efter 3e dagen för vi tog ut honom ungefär varje timme, eller varannan timme. Så vi kan vänja honom med att man ska gå ut för att kissa, (bajsa har han aldrig gjort inomhus) Men så i Fredags kväll så kunde han inte riktigt bli bekväm, typ vilken filt ska jag sova på och så gick han fram till dörren och började flåsa= jag måste kissa, NU! haha så på med selen och ut och kissa.
Snacka om att vi blev stolta, vi har alltså lyckats med att lära honom att man måste gå ut även om det är riktigt illa..
Nu tar vi ut honom kanske var tredje timme, lite beroende på vad för tid det är på dagen.. Men det schemat verkar funka och hoppas det håller i sig :) Längre fram kommer vi säkerligen kunna lämna honom en 'hel dag' utan att någon olycka skulle hända. Han sover djupt under nätterna och snarkar som en HEL karl. Varken jag eller Brandon snarkar så jag har vaknat lite titt som tätt. Men det vänjer jag mig vid snart. :)
Charlie har nämligen allergier stackarn och känsliga ögon..
Han är så snäll och vi hade inte kunnat adoptera en gosigare hund, han äääälskar att bli kliad på magen och vill vara med hela tiden.
Charlie är också väldigt duktig på promenader, det är jag otroligt glad för, för jag går ut på långpromenad varje dag. Han skäller inte i onödan, skäller en annan hund, ja då skäller han gärna tillbaka. Han skäller även på män om dom kommer från 'ingenstans', då blir han rädd och morrar/skäller. Annars går han snällt framåt i sitt koppel.
I Fredags tog vi med honom till parken när Brandon spelade frisbee golf och då fick han springa lite löst och även det gick bra. Fast jag hade 'godis påsen' i närheten utifall han skulle fått för sig att springa iväg.
2h efter att vi precis tagit hem Charlie. De sov på varsin sida av Brandon :)
Charlie älskar att bli buren. haha.
Chihuahua hundar fryser väldigt lätt. Vi hade balkongdörren öppen en kväll och han sov på golvet och där var det kallt. Så han fick en filt över sig. haha sötisen.
Vi vill kastrera honom. Men, han är ju väldigt snäll som sagt och vi lider ju inte så mycket av att han har allt kvar. Jag är orolig att han kommer förändras så mycket. Men finns det någon hundägare med ungefär samma upplevelse? Alltså att kastrera en ca1,5 årig hane?

Världens bästa start

Jag börjar morgonen på det bästa viset.. En skål med fil och ägg m. Kaviar :) strax ska jag åka och jobba, hoppas på att gå till parken eller zoo :)
Hoppas ni har en bra lördag. Kram


M M M marabou

Idag fick jag paket av världens bästa mamma. En gravid tidning, lypsyl, choklad och KALLES KAVIAR. Ni anar inte hur glad jag blev, som jag längtat efter kaviar och ägg macka. Mmm <3
Och så fick jag black choklad kakan. Så jävla god!!!!!
Haha helgen är räddad ;)


Jobb

Det blev visst inte att jag uppdaterade igen.. Jag hade tänkt skriva ihop ett inlägg om vårt Nya tillskott men det kommer kanske imorgon istället :)


På förmiddagen städade jag, tvättade och pluggade lite och så ringde Kara och frågade om jag ville jobba på eftermiddagen och kvällen. Det ville jag ju såklart. :) Så jag tog ut Charlie på en lång promenad och så drog jag iväg.. Nu sover både 2 åringen och 6 månaders pojken, som förövrigt är världens goaste :)
Nu ömmar dock ryggen efter jag burit runt på honom :(
tips på bra rygg övningar?


Mysmorgon :)

Mannen sover, hunden sover och katten spanar I fönstret :) lugnt och skönt för mig... Idag måste jag plugga och så ska jag börja rensa I skåpen.. Hörs senare. Kram


19 weeks

Hur fin var inte denna som jag kom över på pinterest.com?
Idag är vi hela 19 veckor. 1 vecka kvar till ultraljudet!!! Så spännande..
Tiden går så himla fort nu, nästa vecka är vi halvvägs igenom graviditeten.
Jag mår fortfarande bra, lite problem med ryggen bara och sover lite smått dåligt om nätterna, men annars tycker jag väl att jag mår förträffligt bra ;)
Magen växer så det knakar.. Kanske slänger upp en bild eller så spar jag det till nästa vecka :)

Vinter ?!

Idag åkte jag och Brandon upp till grass valley för att hälsa på hans kusin. Självklart tog vi med oss lille Charlie, japp det nämde vi honom, fast det är så tråkigt för han förstår ju inte det. :(

Grass valley ligger uppe I Bergen och där hade det snöat för några dagar sedan så vi fick se lite snö idag :) även om det var 18 grader varmt och sol där uppe så var det kul att se lite smått vinterlandskap :)


Sooooooool

Jag bara måste tala om igen hur jädra skönt vädret är... Blir helt svettig utomhus..


Oh no

Oj oj oj.. Titta vad som flyttade hem till oss idag..... En chihuahua mix på ca 1,5 år.

I förrgår körde Brandon's mamma och bror hem från affärn och körde nästan på denna lilla varelse. Det regnade och var kallt ute, Han skakade och var så kall, stackarn! Dom tog hem honom och torkade av honom och tog honom till veterinären för att kolla om han hade chip och se om Han mådde bra. De tyckte Han såg frisk ut men Han hade tyvärr inget micro chip (lag på det egentligen, tror jag) så de satte upp lappar I området och deras granne sa att han nästan kört på honom flera kvarter bort för typ 1 vecka sedan. Stackars liten...
Brandon's mamma har en lab och en jack Russell och deras jack var inte snäll mot denna lilla chi så de kunde ju inte behålla honom.

Så vi tog vårt förnuft till fånga och tog hem honom till oss.. Jag är defenitivt ingen hund människa, men Brandon älskar hundar och vi har pratat om att skaffa hund efter bebis är lite större.. Men vi kände att det var lite meant to be ;)

Han är otroligt snäll och skäller inventing, är duktig på promenader och är väldigt go och ska gärna sitta I knät ;) vi hoppas att det håller I sig och det har gått förvånansvärt bra med miles också vilket är en sådan lättnad för jag var så orolig innan vi tog in honom.
Önska oss lycka till ;) haha


d i s a p p o i n t e d

Jag är så trött på blogg.se, aldrig funkar något som det ska.
I två veckors tid har inte statistiken funkat, den har visat 4-10 läsare per dag, och jag vet att jag har fler läsare än så ;) Så jag mailade dom och det visade sig att i den 'nya' designen jag la in sist så fanns ingen statistik länk i kodmallen. Så nu har jag bytt till en ful tråkig design. Så det får bli så ett tag tills jag orkar sätta mig ner och pilla med designen :)
dis ap point ed
Adjective:
  1. (of a person) Sad or displeased because someone or something has failed to fulfill one's hopes or expectations.
  2. (of hopes or expectations) Prevented from being realized.

good day

Idag är en skit bra dag, om en liten stund ska jag gå ner till kontoret och betala vår sista hyra till den här lägenheten och lämna in vår 30 day notice. Japp, sista Mars är vår sista dag i denna lägenhet :)
Glad tjej, när vi precis fått nycklarna till denna lägenhet..
I Oktober hade vi planer på att köpa hur när vårat lease gått ut, men så fick vi reda på att vi väntar en liten bebis och bestämde då istället att vi ska hyra hus tills vi vet vart vi vill bo i framtiden. I förhållandevis till bra kvarter, skola, jobb o.s.v. Vi kommer nog att hyra hus i ca. 1-2 år, så det känns helt ok. Vi kommer nog att hyra av den kvinna vi hyrde av innan denna lägenhet och hon är super trevlig och kommer aldrig för att titta till huset och vi får måla om väggarna så länge det blir vitt igen när vi flyttar ut. Så det känns väldigt bra.
Både jag och Brandon läääääängtar till att få en bakgård där vi kan så massa grönsaker och frukter och ha vänner över på BBQ. :)
Och jag längtar som en dåre till att få inreda bebis rum :) tjoho!

RSS 2.0