Min fina dotter

I've never seen a smile that can light the room like yours
It's simply radiant.


pumpkins

Förra helgen hade vi mycket på agendan, både bröllop och roadtrip upp till bergen.
Det var så skönt att andas lite frisk och framförallt svalare luft, vi åkte nämligen till Apple Hill, där kan man köpa alla möjliga drycker och ätbart med smak av äpple och gå runt i små butiker och stånd, fiska kan man också göra ;) Super mysigt hade vi det och på vägen hem stannade vi på en pumpkin patch och plockade pumpor. :)
De hade även en corn maze (labyrint i majs fält), men Elena sov så skönt i vagnen så vi skippade det.. :)
Herr och Fru Pumpa.

Friday

Denna veckan har tiden för bloggen inte funnits. Lilla damen är med största sannolikhet inne I ett utvecklingssprång, väldigt mammig och grinig, det tar på krafterna och man hinner ofta tänka att man är världens sämsta mamma. Men då får man påminna sig själv att det går över om några dagar, kanske någon vecka I värsta fall. När hon var 7veckor gick hon igenom samma sak och då varade det I ett par dagar..

Men mitt I allt busar vi massor och det blir bara roligare för var dag, hon greppar tag I leksaker jätte bra nu och ALLT ska in I munnen. Så söt :) Hennes nacke är riktigt stark nu och hon håller huvudet stadigt och vill helst "sitta" själv/fritt.. Otroligt hur snabbt de utvecklas och jag älskar att jag får vara med när hon upptäcker världen. <3


Seriöst

Det är inte roligt! Jag vill ta på mig jeans, koftor och stövlar om dagarna.. Dricka hundra koppar te om dagen och klä Elena I mysiga kläder.

Jag längtar efter regn så allt torrt försvinner och för att "rensa" luften lite..


San francisco

Nu har jag äntligen mitt nya pass, så nu kan jag resa bäst jag vill ;)
Bilresan gick superb och lilla damen sov hela vägen både dit och hem! :)
Vi drack en pumpkinspice latte (godaste) på Starbucks Innan vi åkte hemåt..


Monday

Elena har hunnit bli 9 veckor. Tiden går så fort och hon utvecklas så mycket. Jag älskar att vara mamma till denna sötnos. Hon pratar och skrattar/ler mest hela tiden och vi har skapat lite rutiner här hemma, hur länge de håller får vi se, men än så länge funkar det. :)

Nu ska jag ta tag I det där med bloggen. . Banne mig. Har jag ens några läsare kvar?? :)
vad vill ni att jag ska skriva om??
jag har varit lite MIA på Internet sedan Elena föddes, inte haft lust alls att surfa runt ;) men nu är det höst och mer inspiration Finns. Hehehe

I morgon ska vi till San Francisco, men mer om det imorgon. Krrrraaam


RSS 2.0