Angry Birds

Har har vi jordens roligaste spel, Angry Birds. Jag kan sitta o spela det i timmar!

Vet fortfarande inte vad det ar for datum?

heeeej halla.
Valdans vad manga som fatt nys om min blogg pa senaste, jag blir ju alles nervos... Men det ska val ga anda =)
Imorse nar jag vaknade sa gick jag ut pa en promenad, kom ju saklart ut i rusningstid, alltsa nar alla barnen slappts av vid skolan..... Men vi bor vid ett valdigt fint och mysigt kvarter, me like alot! Sa detta ska jag val kunna gora till en tradition igen, jag alskar att ga ut pa promenader pa morgnarna nar solen liksom precis kommit upp!
Annars idag sa har jag tvattat, bakat och donat lite har hemma.. Jag har ocksa tankt att bli nyttig igen, det har med att vara housewife ar ju valdigt trakigt nar man inte har korkort eller vanner sa da tar jag till min vanner chips och chocklad! Men det ska jag sluta med nu, eller i alla fall bara mota mina vanner lite mer sallan.. ;P Och det ska jag nog klara av..
Jag vet att bloggen ar valdigt trakig, men det blir nog kanske lite roligare nar jag orkar ta till kameran och kanske senare om nagra manader nar jag kanske far ett liv med vanner och jobb.
Nu ska jag stalla mig och laga turkey burgers tills mannen kommer hem!
Hoppas ni sover gott hemma i Sverige. Saknar er

Vet inte ens vad det ar for datum?

Hej alla och jatte forlat for daligt bloggande. Men det har ju verkligen haft sina orsaker!
Forst och framforallt, inget jadra internet, men det visste ni ju redan och for det andra sa har vi skurat hela huset vi bodde i forut fran topp till ta hela helgen.
Men nu ar det ju sa att mina foraldrar ar varldens basta foraldrar (o det sager jag inte bara for dom alltid staller upp)
de gjorde sa att jag kunde ga och kopa mig en sprillans ny macbook, en vit och sa fin och SA BRA! =)
Sa tusen tack till er mor o far. Sa i o med det sa har jag nu bestamt mig for att borja blogga mer, for nu har jag ju inga ursakter som daligt internet och for att stalla upp for er mina nara och kara nar ni hela tiden gor det for mig! =)
I owe you som vi sager har i amerikatt!

och eftersom jag nu har ny dator som inte var gjord i sverige sa har jag ju inte de tre fina bokstaverna, hoppas ni orkar med att lasa anda. tills jag orkar ta reda pa hur man kirrar svenskt tangentbord :)
Hela Fredagen spenderade vi i huset och jag lag pa golvet och skurade golv listerna och skrubbade persienner tills det kandes som armen trillade av.. At pizza till middag och somnade som en stock kl 10 efter tva klunkar rod vin.
Lordag var det bara att kasta sig ivag till Galt igen och skura lite till, eller ganska mycket. Hela koket skurade jag medans min man och ex rumskompisen akte till tippen med allt skit plus malade i fula flackar... En mycket intensiv dag och i Sondags tog vi det lugnt pa morgonen och kollade pa amerikansk fotboll och akte over till huset efter lunch. Vi hade lite smatt att gora som att skura golv o lite sa..
Imorgon kvall lamnar vi over nycklarna och huset och det kanns valdigt bra. En stor sak att stryka fran listan!
=)
Och forresten har om dagen sa hittade jag (antligen) Haloumi ost i en mataffar har i staterna. Jag blev overlycklig, jag kunde inte sluta le.. Jag har namligen letat efter den sabla osten hela sommaren. Det ar ju namligen det basta att grilla i den stekheta varmen. 70 riksdaler pungade jag ut for den lilla biten, men det var det vart! Sa ikvall blir det BBQ med kyckling potatis och halloumi.

Bilder far ni nar jag fort over alla bilder till datorn om ett par dagar, kanske till helgen eller sa!
puss o kram pa er,

18 September

Heeello. Tankte bara uppdatera lite snabbt om hur allt gatt osv.
Vi fick ju nycklarna i Torsdags eftermiddag och innan dess hade vi lastat bilen full med saker sa vi borjade flytta in lite smatt redan pa torsdagen, sa torsdag kvall gick at till att packa allt in i det sista :) Jag sov inte sa mycket den natten, utan var ganska pirrig antar jag over fredagen.

Sa Fredag morgon gar vi upp tidigt och aker och hyr en liten lastbil och Louie kommer over och hjalper oss att flytta allt. Det tog oss ca 3 timmar att lasta i allt, kora till nya placet och lasta ur allt.. Sjukt fort med andra ord! :)
Resten av fredagen gick at till att ata sushi lunch pa mikunis, flytta Miles, o det gick ju galant, tror Miles trivs som fisken i vattnet redan :) Och sedan satta ihop soffan, soffbord och tv bank. Mycket lyckad dag, Men var sjukt trotta sa vi 9 tiden bestallde vi pizza till middag och efter det kollade vi pa Den Dar Mary, som vi ocksa somnade till. :)

Jag vaknade tidigt imorse och borjade dona med allt i koket.. Det mesta ar nu fardig uppackat men vi har en hel del dekoration saker att kopa till varan lya.. :) Jag trivs redan bra, fast det kanns lite som att vi bor pa hotell for tillfallet, men jag vanjer mig nog snart! haha 

Vid 2 tiden idag kom en snubbe och installerade Tv kanaler och Internet. Men som jag nastan hade pa kann sa funkar inte internet pa min svenska dator.. Jag blev sa himla ledsen och irriterad. Forstar inte vad felet kan vara? Vi satt i over 1 timme och testade med olika installningar, men det ar helt dott. 
Sa fran och med nu kommer jag bara kunna vara online pa brandons laptop pa helgerna :( Onskar jag var en data nord!   

Naja.. Ni far bilder nar jag tagit nagra och vi har fixat till det lite har hemma :)

Hoppas allt ar bra dar hemma. Saknar er <3

15 September

Orkar inte skriva. Är så besviken, ännu en gång! Varför är folk här i USA så jädra lata och själviska för?
Nu ska jag inte dra alla över samma gräns, men många!
Jag blir ledsen och irriterad. Mest ledsen för att jag inte kommer att kunna ringa min familj på en vecka eller två. B säger att jag kan låna hans jobb internet (en sån liten dosa) men jag vet inte ens om det kommer funka på min dator. Ledsen blir jag också för att man ber någon att göra något (vilket är omöjligt för mig och min man att göra för vi inte står på kontraktet) och människan säger, javisst men ändå inte gör det och sätter sig och spelar tv spel non stop!

uuuuuh vill bara grina och åter grina, men då tar det väl aldrig stopp! En sån dag är det idag. 
Men min man är i alla fall snäll och tar hand om de saker som måste göras! Vilket jag verkligen uppskattar. 

Jag är trött, så trött på att hålla en jävla glad och trevlig fasad uppe hela tiden! Men vi flyttar på Fredag, eller vi ska faktiskt skriva på kontraktet Torsdag kväll och då säger jag good bye till detta livet och hello till mitt nya liv med min man och våran katt! Och det gillas och kan bara bli till det bättre! :)

Ska ställa mig och laga tacos snart, finns inget godare!
Och syster Emma jag har blivit helt såld på att ha majs i tacosen, fast varma måste dom vara! Gött är det ;)

Vi hörs imorgon igen, då är jag nog gladare!


14 September

Hej. Förlåt för att jag inte uppdaterat. Men det är lite mycket nu igen med packning och få allt iordning inför flytten :) Men jag lever och mår bra, och är även en oerhört stolt moster till lilla Teodor. Teodor är sötast i världen :)

Skulle väl vilja uppdatera massor, men jag tänkte att jag får göra det en annan dag för strax börjar One Tree Hill, säsongs premiär och det går ju INTE att missa. OTH är så himla bra, bästa serien som finns!

Kärlek

9 September

Hej hej hej!!!
Nu har jag varit moster i två dagar och i två nätter har jag drömt om min syster son.. Kan det vara för att jag tycker att det är helt underbart och för att jag önskar att jag kunde träffa honom? Svar: JA! :)
Men ja ä int bitter... 

Annars så håller jag på att packar för fullt, och det är ju skit kul! Tar lite saker här och där, saker från köket vi inte behöver använda och näst intill alla badrums saker =) Jag är så himla glad att vi flyttar, för jag är väldigt trött på våran roommate.... Ska bli skönt att få vårat eget ställe, egen kyl så jag inte behöver tänka på vad som är mitt och ditt, och ett skafferi där jag inte behöver tänka på vilka konserv burkar eller vilken pasta som är min osv. osv. För nu är det ju så att han vi delar huset med är lite konstig när det kommer till saker, som att han "gömmer" gravy mix påsar i en tom gröt kartong osv osv. Och då ska det tilläggas att vi aldrig äter av hans saker, utan han har sådana konstiga idéer om allt. Det kanske inte låter så drygt för er, men varje liten sak blir väldigt mycket tillslut och man har fått nog..
Jag skrubbade köket jätte fint igår och när jag kom upp imorse så är det skit och disk överallt på köksbänken, så besviken och trött. Så äntligen säger jag bara :)

Nåja nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen :)
Puss på er.

7 September

Idag den 7:e September blev min älskade syster Sofia mamma till en otroligt söt liten pojke. (namn vet jag inte än men jag hoppas ni avslöjar det imorgon) Jag är så glad och så stolt över dig! Grattis till er alla tre! Välkommen till världen <3

Så jag är nu moster för första gången i mitt liv och det känns otroligt bra! :D
Fast jag måste medge att det känns väldigt tufft att sitta i mitt hus här i Kalifornien en tid som denna. När någonting händer i Sverige önskar jag så innerligt att jag bodde närmare än vad jag nu gör. Men jag tog mitt beslut och får leva med det, även fast hjärtat brister lite ibland (ganska mycket faktiskt) Saknar också vardags livet i Sverige, att kunna åka och hälsa på mina systrar, äta middag tillsammans med hela familjen och ha det så där bra som bara vi kan och äta mammas ooootroligt goda mat! 

Nej nog om det. Jag trivs faktiskt väldigt bra i min mans famn, men önskar jag var liiiiite närmare bara! ;)
Och det här skulle ju bli ett grattis inlägg :D 


Här har ni oss, nyblivna mostrarna och nyblivna mamman i mitten.
Den här bilden är tagen på oss dagen då vi fick reda på att Sofia och Tomas väntade bebis, julafton-09!


 :)


Mammsingen



Idag fyller min fina mamma år! :)
GRATTIS på födelsedagen. Önskar att jag var hemma och firade dig.
Älskar dig och saknar dig mamma!
 Men det verkar ju som att du haft en riktigt bra dag idag, så det går nog ingen nöd på dig. ;)
Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra!!


3 September

Heeelllo.
Vilken dag vi haft det idag, fram o tillbaka. hit o dit.
Gick upp kl 7 imorse åkte och köpte frulle från donken och for sedan mot San Fran. Gick snabbt och smidigt och missade den dryga trafiken :) Väl framme så parkerade vi och när vi går mot Svenska konsulatet så frågar en blond kvinna om vi har växel på en dollar på engelska, men nej det hade vi ju inte. Och ute i hallen vid konsulatet kommer denna kvinna och så säger hon "Det var väl du som inte hade växel va? Are you Swedish?" Och självklart sickan.
 Det är så himla kul att vara i San Fransisco för det finns så mycket svenskar, både turister och folk som pluggar eller bor där. :) 

Jag fick mina papper som jag behövde och så passade jag på att rösta i det svenska valet när jag ändå var där. Jag hade nämligen googlat om man kunde göra det kvällen innan, så visst! Jag är absolut verkligen inte insatt i det, men kan ju vara trevligt att visa att man fortfarande bryr sig, eller något liknande i fall Sverige skulle bry sig om det! haha. Jag röstade definitivt inte på Sverige partiet. Jag har inte läst någonting om de olika partierna, men Sverige partiet verkar ju lite tokigt?! hmm... Vad vet jag :)
Efter 40min i den stora staden åkte vi hemåt igen, stannade på ett mexikanskt ställe och åt lunch vid 11 och åkte sedan till downtown Sac till advokaten och lämnade av pappren och sedan till walmart för att hämta upp Brandons nya glas till glasögonen och sedan åkte vi runt till olika bil affärer. Kändes som vi åkte runt halva jorden på mindre än 6 timmar!

Nu är min man ute i garaget och byter struts på bilen, ingen aning om vad det är på svenska, men kanske stötdämparna?! nååväl, åt en super god pizza till middag och blir nog en tidig kväll för mig, jag hostar och snorar på, är ganska trött på det!

Massor med kärlek till er, familjen!!!
 

2 September

 



Grattis på födelesedagen Emma!!!
Tjooohoo, Världens bästa syster fyller 23 år idag.
Hipp Hipp Hurra.







Jag skulle kunna sitta här i tio år och lägga upp bilder på oss och på allt kul vi har gjort tillsammans, men jag bespar er på det denna gången. Önskar att jag var hemma och firar dig, men jag äter en bit tårta och tar en shot för dig i helgen! :) Älskar dig.


31 Augusti

Hej och förlåt för super dålig uppdatering här, som alltid!
Just nu är jag förkyld och är helt seg så orkar inte tänka så mycket.. Äter mest Svenskt godis och mår relativt bra ändå! :)

Helgen var helt ok, ganska stressig dock. Fick hem våran soffa och den verkar vara toppen, det visar sig när vi öppnar upp kartongen :) Vi hjälpte Brandons familj att flytta hela Fredagen och Lördagen, på Lördag kl 6 vankades det 50års fest, mycket trevlig kväll tills klockan slog 10 och något gick snett i mitt system. Jag vart alldeles för full så vi åkte hem! Söndag innebar brunch med min man på Dennys och sedan åkte vi runt och fixade lite ärenden. 

Förresten så i Torsdags så var vi och tog mina fingerprints och foton, det gick snabbt och bra! :) Så nu har jag det gjort. På Fredag däremot måste vi åka till Svenska Ambassaden i San Fransisco och fixa mitt birth certificate. Krångel Amerika AB. Men jag är mest glad att det går framåt ändå, så jag orkar inte klaga så mycket på det! :)

   


Lindsay och hennes tårta, och jag och födelsedags barnet


Chocolate cake shot, jag mår illa av bara tanken på en sådan nu.


Jag, Brandon, Lindsay och Louie


RSS 2.0