11 Februari


Nyss kommit tillbaka till huset efter en snabb vända hos frisören...
Jag kliver in genom dörren och säger att jag har en tid med Ana klockan 3 och snubben bakom disken säger att hon är sjuk (dom har mitt nummer varför inte ringa och säga det?) men "jag kan klippa dig", visst säger jag. och det skulle jag INTE sagt.
Helt jävla värdelös, när han frågade hur jag brukar ha min bena så säger jag hur jag brukar och han rynkar på pannan, så istället fixar jag benan själv och så däger han "that's funny" och skrattar lite..... snacka om hån.

Och jag fällde till och med en tår utanför dörren och satte snabbt upp luggen i en klämma.
Han frågade inte ens om jag var nöjd, gubbä!!

Nu ska jag sura ett tag till.

Hoppas era liv rullar på lite roligare än mitt för tillfället.......
10 FebruariLivet i Kalifornien rullar på. Jag har haft en del motgångar som bland annat fick bli ett doktors besök, men lite medicin på det så är jag nu frisk och har nu en fattig plånbok.. yes!

Helgen har bestått utav shopping med Astrid och Josefin och spelkväll med massa folk.. Lugn och skön helg, i regnet :( 
Söndag däremot, SOL och  ledighet för B vilket innebar frukost från mc Donalds och sedan inhandling av öl och pizza.. Super bowl stog på schemat och för er som inte vet vad det är så är det final matchen i amerikansk fotboll, alla amerikanare sitter bänkade framför tvn och det är här alla bra och roliga reklamer visas, annars har amerikanare usla reklamer! Så det blev massa snacks bestående utav hot chicken wings, wieners, pizza m.m och öl! Kvällen avslutades sedan med lite wii spelande :)

Annars har jag hunnit med att boka en klipptid och firat B's syster som fyllt år! :)

Idag blev dock en lite roligare dag, sol och varmt vår väder, jag åkte och mötte upp Astrid och vi åkte till Lindsays konditori där vi blev bjudna på en hur god cup cake som helst. :) Och lite små pratande i någon timme.

Vad ska jag skriva i min blogg? Ge mig tips tack för jag har ingen aning om vad ni tycker är intressant att läsa om, och skriva om vad jag gör om dagarna blir ju mindre kul eftersom att jag inte gör alltför mycket :)


Nu ska jag gå och vika tvätt, händig som jag bllivit, fast jag råkade färga en grå kofta lite lila :/

Puss o Kram


4 Februari

Välkomna.

Att skriva ett första inlägg är svårt och inte kul, därför gör jag det kort och tråkigt.
Efter lite tjat från min familj så startar jag nu en blogg - varsågoda ;)

Så finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja designa min blogg skulle jag bli väldigt glad! Allt blir ju så mycket roligare då..

Hoppas ni alla får en bra helg, jag återkommer nog på måndag :)
puss


RSS 2.0