Halloween party

Nu sticker vi ivag pa halloween party. Vin flaskan ar redan inhandlad och kostymerna sitter pa. Ser ni vad jag ska forestalla? Vilken ful min jag gor forresten.

Om Torsdagen

Sa anledningen att jag var sa super glad i Torsdags var for att varan advokat ringde och berattade massor med BRA och glada nyheter :)
  1. Mitt arbetsvisum har gatt igenom och blivit godkant, sa det ska komma i brevladan nasta vecka. (Vet dock inte om jag litar pa det, men det vore ju for bra) Och da kan jag ju ansoka om ett Social Security Number (typ person nr)  och ta korkort, och soka jobb! Tjoho :) Men som sagt, sa firar jag det nar jag ser det i ladan.
  2. Vi har fatt datum for intervju 29 November. Skriv upp det i almenackan people :) Vilket betyder att dom kan antingen saga grattis pa plats eller sa far vi ga pa en andra intervju, och det gor dom bara for att testa sa att det systemet funkar sa varan advokat. Men sager dom grattis pa forsta intervjun stamplar dom passet pa plats och jag far resa utanfor USA :) Intervjun gor vi ju da for att jag ansoker om ett Greencard.
  3. Mitt mal det har aret har varit att fa komma hem till Sverige och fira jul. Hoppas hoppas att dom godkanner mig pa forsta intervjun. Men jag kommer inte grata floder. Jag ar bara sa himla lycklig att vi fatt ett datum. Det betyder ju bara att jag ser ett slut pa den har otroligt langa och jobbiga "resan" :)
Brandon och jag firade detta med champagne och cupcakes jag gjorde pa kvallen och Giants match pa Tvn. :)
Kopte en fardig forpackning, men lika gott for det. Bara att ha i agg, olja och vatten.
Slut resultatet. Hade pa frosting och fladdermoss, sprinkles (Svenska?) och sma flaggor.
Lite halloween dekoration, Hehe. Vara pumpor stallde vi inomhus for kvallen for vi har automatiskt lampor som lyser utanfor bade dorren och balkongen och da blir ju pump effekten inte lika kul.
Miles slocknade sittandes.
For Emma som undrade sa har SF Giants vunnit bada matcherna an sa lange. Tredje matchen (av 7) spelas idag :)

Puss pa er mina alsklingar!

Sa javla glad just nu!
Hoppar upp och ner, rullar runt pa golvet, skrattar och grater om vartannat, mitt hjarta bankar ut ur brostet....
Kan det kannas battre??????

GLAD JAVLA TJEJ!!

KARLEKEN OVERVINNER ALLT!

Pumpor

Igar kvall akte jag och Brandon och kopte kostymer till Halloween partyt vi ska till pa Lordag. :)
Efter det kopte vi en varsin pumpa som vi ska gropa ur ikvall!
Vi kopte ocksa ett "Carving party kit" sa vi kan gora haftiga ansikten och annat!
Kul.
I ugnen har jag min forsta potatis gratang, spannande och se om den blir god. Tack mamma for tipset ;)
Och Brandon lagar pork chops, ikvall firar vi San Francisco Giants forsta match (pa lange) i the world series. Just nu star det 2-2 spannande! (Baseball)

Bak dag

Idag har jag bakat banan kaka.. En favvis for bade mig och Brandon.
Den har kokboken fick jag av Brandons mosters granne som ar Svenska.
Super bra recept pa massa Svenska god saker :)
Dessa Banana bread har jag gjort nagra ganger forut och dom blir helt perfekta.
Tog visst ingen bild pa "slut resultatet" vilken amator jag ar!

Ar man Svensk sa ar man

Nu ar det host da far man bara strumpor..

Psykbryt

Gardagen borjade riktigt bra men sen gick det bara utfor.. Avslutade kvallen med att grata en skvatt.
Just one of those days. Jag blev bara irriterad pa ingenting (aven kallat psykbryt pa Amerika och hur saker o ting funkar har borta) och senare pa kvallen langtade jag hem till byn och familjen.. Men min man ar bra och fick mig pa gott humor innan jag somnade. For ar det nagot jag hatar sa ar det att ga och lagga mig arg eller ledsen. Slutet gott allting gott!
Idag tog jag nya tag och ska nog stalla mig i varan walk-in-closet och organisera och lagga allt skit i andra garderoben istallet.. Alskar att ha det rent och organiserat runt omkring mig sa det far bli dagens att-gora.
Mitt kvallsmal igar. En kopp te och en agg macka med akta svensk kaviar pa.
Me love IKEA <3

Sunday fun day

God formiddag varlden.
Har ligger vi alla utslagna pa soffan, Miles ligger over min vanster arm sa kan bara skriva med hoger. Alltsa lite segt. :) Jag slangde ihop lite American pancakes till frukost och hash browns, yum yum. Football pa tvn saklart men jag har overtalat min man att vi maste aka och leta efter en vit duk sa vi kan gomma tra bordet som jag tycker ar skit fult i varat hem :) Sa det ar vad som hander idag!
Jag har de senaste dagarna fatt nagon fraga om hur jag och min man gatt tillvaga med varan greencard process och jag har ju aldrig berattat nagonting om mig sjalv riktigt. Sa jag tankte att om ni vill fraga nagot sa gor det i detta inlagg sa slanger jag ihop en liten beskrivning om mig sjalv och hur vi gatt tillvaga. :)

Lordag

Idag ska jag antligen fa mitt har fixat.. :)
Har behovt klippa det nu i 3 manader och nu nar det ar host vill jag farga det morkare. Sa jag tankte ju da att Brandons syster kan fa fixa det :) Perfa! Sa vi aker hem till hans foraldrar sa mots vi alla dar och sa fixar Erin mitt har och Brandon ska hjalpa till med nagot i deras hus. Och sen bjuder Brandons mamma oss pa middag :) Perfekt Lordag, alskar att spendera dagar med Familj, saknar ju min familj hemma i Sverige saklart, kom hit vettja! ;)
Imorse gav vi Miles ett bad och han ser ju for rolig ut da. Jag kan inte sluta skratta at honom, han blir sa lang och smal.. :) Och nu nar han torkat ar han helt tuffsig, sa sot! Men nu kommer han ju lukta gott nar vi gar och lagger oss ikvall!
Ursakta mitt otroligt galna leende. Men man blir ju glad av en puss av sin kissekatt.

Ett hej

En bild pa mig och Brandon fran forra sommaren. :)
.

Min uggla

Min lilla alskling ar sotast i stan.
Kunde bara inte sluta skratta nar jag sag den har bilden..

Fore bilder

Jag i varat vardagsrum (ska vara tva tummar upp, men dom ar visst lite sneda?)
Brandon och Jag glada som aldrig forr!
Fick med lite av allt i denna badrums bild. Haha.
Extra stor roman tub. Har skulle man latt kunna sitta 3 pers och plaska.
Varat kok :)
Brandon i varat sovrum
Lite "fore" bilder pa varan lagenhet som vi tog nar vi precis fatt nycklarna :) Inte de basta bilderna, men det ar ju svart att fa med alla vinklar och horn nar man tar bilder pa ett rum :) Och vi har ocksa en liten "tvattstuga" med oppet skafferi i ocksa =) Men det far ni bilder pa imorgon.








Forsta kvallen i lagenheten och
Brandon och Louie bygger tvbank + soffbord och Miles hjalper till pa ett horn
En liten random bild jag tog mitt i allt stok.

8 months

Okej, nu har jag visst tjurat over bloggen for ingen orsak alls.
Jag trodde namligen att inlagget jag slangde upp i Lordags kvall var borta. Men nu nar jag klickade in pa min egen blogg sag jag att det var dar. haha!
Sa nu kanske det finns anledning till att blogga igen och sluta tjura over det ;)
Veronica och Astrid jag vet att jag lovade er bilder pa varat hem men imorgon ska jag kuta runt har och ta massor med bilder at er :) Promise.
Annars idag kom Lindsay over och tittade in varat hem och sen akte vi och at Sushi pa kanske varldens basta stalle 50% off any roll. Sjukt billigt blev det ju da, $5.42 betalade jag for min lunch idag. haha! Bra for en fattig kvinna som mig. Det var i alla fall valdigt kul med lite tjej och van sallskap idag :)
Och pa tal om nagot helt annat sa har jag och Brandon varit gifta i 8 manader idag. Amazing hur fort tiden gar nar man har roligt. ;) Vi hade planer pa att ga ut och ata middag pa resturang. Men jag har varit sa trott idag, sa vi bestamde att vi kor myskvall hemma i stallet med hemlagade turkey burgers och lite strips pa det och kanske ett glas rott? One tree Hill ikvall sa dar kommer jag sitta bankad =) Sa gar vi ut till helgen istallet :) Min fina man!! <3

16 Oktober

Nu ar jag och min man hemkommna efter en natt uppe i bergen. :)
I fredags formiddag laddade vi kylvaskan och packade vaskan och sa for vi upp till hans kusin som har en ganska stor property dar uppe.
Nar jag sager bergen sa menar jag inte uppe pa toppen u tan har sager man helt enkelt the mountains aven om man knappt aker upp pa berget. For vi som bor har i the Sacramento area ar omringade av berg, sa vi var bara nagon tusen feet upp.
Bor man uppe i bergen sa ar det som att bo pa landet fast annu varre, for folk ar helt tokiga, valdigt konstiga och knappa med sina saker och dom flesta har en hel soptipp pa garden. haha! Och de flesta ar saklart missbrukare av antingen piller, alkohol eller nagot helt annat.. Inte alla saklart men nastintill. Helt sjukt och jag skulle aldrig kunna flytta upp i bergen har. =)
Nu ligger vi pa soffan och tittar pa baseball for i ar gar det riktigt bra for San Fransiscos Giants :)
Hors imorgon och hoppas ni andra har en bra helg ocksa!
PS. Det gar inte att fa mellanrum, klickar jag pa enter sa hander det inte ett skit. Darfor sitter hela texten ihop och det blir skit fult och trakigt.

Godis pase?

Har om dagen var jag och Brandon in pa Walmart och jag sag denna sjukt stora godis pase och jag tappade hakan direkt! Den kanske inte ser sa jatte stor ut pa bild, men pa hyllan sag den gigantisk ut, 250 mindre storlekar av olika godis som kitkat, milk duds, AlmondJoy osv ligger dar i!
Haha kolla bara min blick. moahahhaha
Halloween ar det basta i USA

Sma detaljer

Min Svarmor var pa ett Skandinaviskt event forra helgen och kopte med sig denna kylskaps magnet till mig. ;)
Och vill visa er den har fina som min alskade Mamma skickade fran Sverige i sommras. Den pryder en sovrums vagg nu :) Varldens basta Mamma! <3

14 Oktober

Hej Sverige varfor har ni inte bloggat idag??
Sjukt trakigt, har knappt suttit vid datorn alls idag, inte likt mina dagar da jag spenderar minst 1 timme med att lasa bloggar om dagarna ;)
Istallet fick jag aran att prata med mina fina, Veronica och Astrid. Gud vad jag saknar er! Inget ar sig likt har borta utan er!
Annars gymmet och ata och lite One tree Hill. Sa allt ar i sin ordning ;D Snart kommer Brandon hem och vi ska aka till Galt och halsa pa hans foraldrar!
Puss o kram

Song

Aven om jag oftare an nagonsin grater, eller saknar nagon eller kanner mig ensam sa vet jag att nar allt med Visum ar over sa kommer jag vara starkare an nagonsin! For man lar sig utav allt, man vaxer och blir stark..

Har far ni en lat som jag tycker ar jatte fin och som far mig att tanka pa dom jag har i mitt liv och ocksa vara tacksam for att ni finns dar for mig! Pearl Jam - Just breathe
http://www.youtube.com/watch?v=YzkZPI-HKsk
Klicka sa kommer ni till laten pa youtube

Lat dag

Har sitter vi pa soffan och myser




Syster Emma gav mig sitt inlogg till Spotify imorse sa idag har jag lyssnat pa ny musik hela dagen :) Tack basta du!
Annars har jag varit till gymmet och svettat ur mig all skit jag at till lunch, som blev en liten sandwich massa chips och Junior Mints till efterratt. Jag kan bara inte halla mig! haha men vad gor man?
Veronica, jag lovar att ta bilder, om inte innan helgen sa kommer dom upp pa mandag. ok? :)

Helgen

Helgen som var var helt perfekt.
Fredag kvall tog vi ett varmt bad och somnade tidigt, som de pensionarer vi ar! :)
Lordag vaknade vi och gjorde frukost och akte sen och sag filmen The Social Network. Mycket bra fil tyckte jag och Brandon ocksa :) Kul att veta hur det gick till bakom det stora fenomenet! Efter det blev det pizza till lunch och sedan hem och gora oss iordning for kvallens festligheter.
Fodelsedags fest for Brandons kompis sa jag kopte med mig en flaska vin och var lagomt rund under fotterna nar vi akte hem! :) Mycket kul kvall!
Sondag bestamde vi oss alla for att aka ivag till Lake Hogan for att spela Frisbee Golf och saklart kom vi hem lagomt till Sunday night football! ;)
The view fran 17:de halet (korgen ar langst nere vid vattnet)
Just nu ar det sjukt torrt runt om i Kalifornien som ni kan se. Men anda ganska fint om man bortser fran det torra graset ;)
Jag och Kathryne

10/10/10

HEJ!
Vilken bra helg vi fick till.. Det behovdes kan jag saga :)
Men nu ar jag helt slut och ribs och rostade potatisar ar i ungnen och amerikansk fotboll pa tvn.
Sa skriver om helgen imorgon istallet :)
puss o kram

Biggest loooooser

Snart kommer Brandon hem. tjoho!!
Efter mitt trakiga inlagg sa slog jag pa tvn och grinade till biggest loser. Visste ni att 2 av3 har i USA ar extremt overviktiga??? Sjukt!
Jag har faktiskt inget mer vettigt att skriva nu. Ska slanga mig pa soffan och heja pa deltagarna i biggest loser!
Far se om jag och Brandon gar ut pa bio nar han kommer hem eller inte. Jag vill sa valdigt hemskt garna se the social network. Den verkar micket bra!
Ha en bra helg Sverige.
Puss o Kram

Lite tankar

Jag saknar att ha en van.
Jag saknar att kunna sitta och prata i timmar om allt och ingenting och att bara kunna skratta eller grata tillsammans.. Det var ett tag sedan som jag faktiskt hade en sadan van..
Jag kanner att jag nog inte riktigt har nagon kvar, ingen nara van i alla fall.
Det kanske ar sadant som hander nar man flyttar langt ifran? eller?





Jag kanske har lite for djupa tankar nar jag sitter ensam hemma for femte dagen den har veckan... Who knows. Men det ar faktiskt nagot jag tankt pa mycket den senaste tiden. Tycker ingen om mig?
Ofta i mitt liv vantar jag pa att nagon ska ringa tillbaka nar den sagt det, men aldrig gor det. Fran valdigt manga jag kanner. Visst hander det val alla att man glommer bort ibland men sa ofta?
Efter min flytt fran Sverige till USA for andra gangen sa sjonk mitt sjalvfortroende till botten. Jag gick fran att vara starkare an nagonsin till att vara oerhort osaker pa mig sjalv. Ar det inte konstigt hur det blir ibland?
Manga ganger tanker jag att det ar for att jag ar valdigt mycket sjalv och att jag har valdigt for mycket tid att tanka pa saker och for att jag ar arbetslos och ingen riktigt behover mig. Och ibland tanker jag att det maste ju vara nagot fel pa mig eftersom min telefon ar tyst hela dagen?
Jag pratar ju inte om alla som kanner mig eller vet vem jag ar. Utan om nagra fa som jag faktiskt trodde battre om! Nagra jag trodde skulle finnas dar oavsett vart i varlden jag befann mig.
Vad luddigt allting blev. Men skulle jag sitta har och beratta allt som jag kanner kommer det bli lika langt som en bok. Tankarna svammar liksom over har borta.
Jag ar oerhort stark som person, men just nu sa svag.. Jag kan bara inte vanta pa att hela visum processen ar over.....
Sjalvklart har jag ju alltid min man, som stottar och alltid finns dar. But thats not the point right now... Ibland vill man ju bara ha en liten van att dela sin vardag med ocksa :)
Jag ar oerhort tacksam for att jag har min Man och Mamma, Pappa, Systrarna och Lillebror. och min Svar-mor i mitt liv. Utan er vore jag ingenting <3



Miles

Han lagger sig alltid over sitt byte. Han lekte namligen med bananen i 5 minuter. Love my cat :)
Tank vad bra sallskap ett litet djur kan vara

Aj aj aj aj.....

Jag har sa ont i min hogra ljumske, det gor sa ont att jag inte ens vill ga... AAAAjjjjj.
Sabla traningsvark.



Men drog mig ner till gymmet idag igen och gick pa treadmillen i 45 minuter, traskade upp o ner for berg. ;) Och sen lite mage och rygg.. Nu har jag atit svensk chockladpudding. 2 portioner slangde jag i mig. yuuummi.

bild

En bild pa mig och min man :) Denna tog vi nar vi precis fatt nycklarna och gatt igenom varan lagenhet, otroligt nojda och glada!

Noden har ingen lag

Imorse gick min katt runt och jamade och jamade, som aldrig forr! Och jag visste att det var for att han ville bajsa.. Sa jag stallde honom i katt ladan som istallet for kattsand har rivet papper i sig, veterinaren sa att det ar ett maste att ha till och med 3 dagar efter kastrering. Naja, han gillar det absout inte och fortsatte och jamade.
Han gick in i badrummet och jamade super hogt sa jag gick efter och satte mig pa toan och Miles gar runt runt runt i badkaret och jamar och jag forstar att han tanker bajsa, sagt och gjort. Han satter sig ner och bajsar i badkaret..
Stackars katt han har ju inte bajsat pa tre dagar! Sa nu har kattladan kattsand i sig igen och badkaret ar skinande rent! :)


5 Oktober

Hej alla.
Idag hade jag tankt blogga massor, eller i alla fall lite men sa traskade min man innanfor dorren en timme tidigare som en glad overraskning :) Sa vi akte till en halloween affar och kollade pa kostymer men jag kunde verkligen inte bestamma mig! Jag tyckte vi skulle vara agg och bacon men det tyckte inte Brandon ;p haha nej da, men nagot fint ska vi nog hitta pa!
Annars idag sa gick jag och gymmade. 30min pa treadmillen och sen rumpa, insida lar och hofter. Svettig som en gris var jag efter det! Otranad som jag ar.. :)
Nu ar det strax dax for ett nytt avsnitt av One Tree Hill. Cant wait.
Hors imorgon. puss o kraaam.

4 Oktober


Imorse akte Jag och min Svarmor och lamnade denna goding hos veterinaren for att bli kastrerad.
Jag sitter har hemma och oroar mig som en annan nord.. Stackarn!!!! Saknis.
Men vid 4 far jag hamta hem honom igen, da ska vi mysa!


Aterkommer med fler bilder, for har har det laddats in bilder fran kameran. ;)

1 Oktober

Nu har vi blivit av med huset och fick tillbaka hela depositions avgiften ocksa. PERFA =)
Sa har ska det firas med lite pommes och chicken nuggets! ;)
Mamma vi har ju fortfarande hett men istallet for 40 grader sa har vi kanske 30 grader ;)
Och hej min fina virre, jag har bara spelat angry birds i en vecka och har snart klarat ut det. haha!
Bilder kommer promise ;)
Efter lunch sa ska vi aka och spela frisbee golf, det var ett bra tag sedan nu sa det ska bli kul =)
puss o kram

hjalp

Jag anvander faktiskt enter knappen och gor massa stycke indelningar men det funkar inte????
HJALP! Skit drygt att lasa nar hela texten sitter ihop,,,,

30 September

Hej allihopa.
Kan ni fprsta att det ar Oktober imorgon? Det later helt sjukt i mina oron, vart tog September manad vagen?
Vi har i alla fall en super skon kvall, for forsta gangen pa ett tag kan vi faktiskt stanga av acn inomhus och oppna upp alla fonster for att fa in lite sval luft! =)
Jag och B kom precis hem fran en liten shoppingrunda, vi akte till bed bath and beyond och dar har dom precis allt till hemmet! Onskar jag hade lite utav en egen ekonomi :) Vi kopte dricksunderlagg, godis och en vag!
For har ska det vagas en gang i veckan med borjan imorgon bitti.
Jag har ju namligen satt igang min nyttighets period, eller ja, jag ater val som vanligt men har borjat trana igen och gud vad det ar kul och skont. Att man lagger av????
Igar simmade jag och idag var jag till gymmet och kan tanka mig att mina ben kommer vara lagomt mora imorgon :)
Imorgon ska vi aka till huset och ga igenom det och fa tillbaka varan depositions avgift :) Och halsa pa Brandons foraldrar och efter det har jag tingat pa mig en shopping runda, jag blir sa ledsen av att se alla tomma vaggar har i huset =)
Nej nu ar det mys i soffan..
Ha en bra helg alla!

RSS 2.0