IKEA

Bild från mitt första IKEA besök i USA. :)
Igår åkte jag och mötte Johanna på IKEA. Lika trevligt som alltid! :)
Där åt jag åt en skit torr och äcklig lax sallad.. :( Inte nöjd alls.
Men vi köpte i alla fall biljett till Påskbordet som är den 15e April.
Can't waiiiitttt. Rökt lax, kokad potatis, ägg halvor MED MERA!! muuuuums.

Kommentarer
Postat av: mamma

Ahh guu´va gött med lite påskbord,det ser jag oxå framemot -fast vi kör nog vårat hemma vi hihi.Synd bara att påsken är såå sen i år!!

2011-03-09 @ 15:00:03
Postat av: Swedish Army Wife

Det är konstigt men IKEA verkar ha så himla dåligt rykte här, iaf där vi bor. Vi har hört så många kommentera hur dåliga möbler IKEA har, hur kasst det är, hur det är omöjligt att sätta ihop dem osv osv. Vi var inne i en bygghandel en dag och en säljare tyckte att vi skulle köpa brädor och spik och snickra ihop vår egen byrå eftersom vi inte hittade en sån modell vi sökte. Då sa jag på skoj "Ja det kan ju inte vara svårare än att sätta ihop en IKEA-möbel".Säljaren släppte då ur sig en lång arg harang om hur folk köpte lampor på IKEA och sedan kom in i bygghandeln vansinniga över att de inte kunde hitta glödlampor som passade och säljarna var tvungna att beställa glödlampor från Europa och det var så himla dåligt alltihop.

Då frågade jag honom om han någon gång varit på IKEA? Nej det hade han ju inte. Jag upplyste honom då om att IKEA faktiskt säljer glödlampor också och att han i fortsättningen kan säga till sina arga kunder att de kan köpa glödlamporna på IKEA istället för att beställa dem från Europa (!). I mean, come on!!

2011-03-09 @ 16:36:15
URL: http://www.swedisharmywife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0