Oh no

Oj oj oj.. Titta vad som flyttade hem till oss idag..... En chihuahua mix på ca 1,5 år.

I förrgår körde Brandon's mamma och bror hem från affärn och körde nästan på denna lilla varelse. Det regnade och var kallt ute, Han skakade och var så kall, stackarn! Dom tog hem honom och torkade av honom och tog honom till veterinären för att kolla om han hade chip och se om Han mådde bra. De tyckte Han såg frisk ut men Han hade tyvärr inget micro chip (lag på det egentligen, tror jag) så de satte upp lappar I området och deras granne sa att han nästan kört på honom flera kvarter bort för typ 1 vecka sedan. Stackars liten...
Brandon's mamma har en lab och en jack Russell och deras jack var inte snäll mot denna lilla chi så de kunde ju inte behålla honom.

Så vi tog vårt förnuft till fånga och tog hem honom till oss.. Jag är defenitivt ingen hund människa, men Brandon älskar hundar och vi har pratat om att skaffa hund efter bebis är lite större.. Men vi kände att det var lite meant to be ;)

Han är otroligt snäll och skäller inventing, är duktig på promenader och är väldigt go och ska gärna sitta I knät ;) vi hoppas att det håller I sig och det har gått förvånansvärt bra med miles också vilket är en sådan lättnad för jag var så orolig innan vi tog in honom.
Önska oss lycka till ;) haha


Kommentarer
Postat av: mamma

Men oj, är det inte nåns då tror ni?? Hmm kan man inte höra med polisen?? Fast lycka till om det blir en ny familjemedlem ;)

2012-03-03 @ 09:14:52
Postat av: Anna

Vilken ursöt liten vovve <3

2012-03-03 @ 16:41:07
URL: http://strawberrydaiiquirii.wordpress.com
Postat av: Jenny - mammaliv i NYC

Men vad fint att ni tar hand om honom!!

2012-03-03 @ 17:00:54
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Nadja

Men vad mysigt! Jättesöt liten gullvovve

2012-03-04 @ 07:31:45
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Swedish Army Wife

Han är så söööt! :D

2012-03-06 @ 03:13:38
URL: http://swedisharmywife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0